Slagerij Van Dijk |
Ingrediënten
Bereidingswijze
Meng de kerrie djawa, ketjap, mosterd en olijfolie. Marineer hierin de speklapjes, minimaal 1 uur.
Bak de speklapjes op de barbecue. Direct serveren.
Ingrediënten
Bereidingswijze
Snipper de ui en de knoflook. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de ui en knoflook op een laag vuur. Voeg dan de tomatenpuree toe en bak circa 2 minuten.
Meng 50 milliliter water met honing en azijn. Voeg dit toe aan de pan. Breng het geheel op smaak met tabasco, worcestersaus en zout. Laat het geheel afkoelen.
Laat de speklappen minimaal een half uur marineren in de marinade. Bak dan de speklapjes op de barbecue. Direct serveren.
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.