Slagerij Van Dijk |
Schil de aardappelen en kook deze gaar. Verwarm olie in een hapjespan. Kruid de kip met de kipkruiden en bak goudbruin. Voeg de knoflook en de ui toe en laat even garen. Wanneer de aardappelen gaar zijn; afgieten en stampen.
Snijd de paprika in kleine stukjes. Voeg samen met de rucola en de crème fraiche toe aan de aardappelen. Breng op smaak met zout en peper.
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten lichtbruin. Verdeel de stamppot over de borden. Verdeel hierover de kip en de pijnboompitjes. Direct serveren.
Tip!
Varieer met de kip: vervang de kipfilet door een ander kipproduct.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.