Slagerij Van Dijk |
Snijd de Mortadella, de ham en de augurken in reepjes. Snijd de cervelaat in kleinere reepjes, omdat deze zouter is. Schil de appels indien nodig, verwijder het klokhuis en snijd ook deze in blokjes. Besprenkel met citroensap. Snipper de uien. Doe alles in een grote kom.
Roer voor de saus de yoghurt, de slasaus en de azijn door elkaar. Meng de piccalilly erdoor en breng de saus op smaak met zout, suiker en tabasco. Giet de saus dan in de kom over de andere ingrediënten. Schep een aantal keer om en laat ongeveer 15 minuten rusten zodat de smaken kunnen intrekken.
Knip of snijd de bieslook fijn en strooi deze er voor het opdienen over.
Tip: lekker met roggebrood!
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.