Slagerij Van Dijk |
Verwarm de grill 5 minuten voor. Snijd de ananas klein en vermeng dit met de gembersiroop en de roomkaas. Bestrijk de ham met dit mengsel en vouw deze dan één of twee keer dubbel. Stop dit pakketje in de koteletten. Maak de opening dicht met cocktailprikkers. Bestrijk de buitenkant met olie en leg de koteletten op het ovenrooster. Roer de amandelen en de paneermeel door elkaar.
Leg het vlees op het ovenrooster onder de hete grill. Rooster de koteletten aan iedere kant circa 6 minuten. Bestrooi dan de bovenkant met het mengsel van de amandelen en paneermeel. Zet het vlees nog even terug onder de grill totdat de amandelen lichtbruin zijn.
Bereidingstijd: 20 minuten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.