Slagerij Van Dijk |
Zet de barbecue vast aan. Wrijf de kip eerst in met olijfolie en vervolgens met de kipkruiden. Open het blikje en giet of drink deze half leeg. Doe je rozemarijn en tijm in het blikje. Pers de knoflook en voeg ook deze toe aan het blikje. Verkruimel het bouillonblokje en verkruimel deze in het blikje.
Pak de kip bij haar poten en zet deze op het blikje bier. Zet het samen op de barbecue en gaar in circa 1 uur. Houd in de gaten of het niet te hard gaat.
Neem de kip van het vuur en haal met ovenhandschoenen het blikje uit de kip.
Tip!
Lekker met een goed gevulde aardappelsalade!
Bekijk al onze recepten
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.