Slagerij Van Dijk |
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de rijst afkoelen wanneer het gaar is. Snijd de gerookte kip en de komkommer in kleine blokjes. Snipper de ui.
Meng de mayonaise met de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Meng de afgekoelde rijst met de kip, komkommer, rucola, lente-ui en het mayonaise-mengsel. Breng het geheel op smaak met kruiden naar keuze.
Serveer direct of bewaar in koelkast voor een later moment.
Tip!
Varieer met de ingrediënten! Voeg extra ingrediënten toe, zoals mais, paprika of kerrie, of vervang ingrediënten, zoals pasta ipv rijst of rode ui ipv lente-ui.
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.